Dag van de mantelzorg


Ook dit jaar is 10 november uitgeroepen tot de Dag van de Mantelzorg.
Wij richten ons tot u omdat u één van de vele mantelzorgers in de gemeente Epe bent, die zich inzet voor een naaste in de directe omgeving. Graag willen wij u in het zonnetje zetten en nodigen u van harte uit voor een Indische maaltijd en theatervoorstelling Fratelli Fiasco. Deze gezellige bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 10 november a.s. van 17.00 uur tot 20.00 uur in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe. Als u problemen heeft met vervoer, kunt u tegen betaling gebruik maken van onze vervoersdienst.
Deze dag wordt u een Indisch Kulturpannetje aangeboden, welke is bereid door Slager Kroon. Daarnaast kunt u genieten van de komische theatervoorstelling Fratelli Fiasco. Wethouder Lia de Waard zal deze dag openen.
U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier op de achterzijde voor 1 november 2018 retour te sturen aan:
Koppel-Swoe, Postbus 282, 8160 AG Epe of per mail g.elskamp@koppelswoe.nl
Daarnaast is er de mogelijkheid om op werkdagen telefonisch contact op te nemen via telefoonnummer 0578-676767. Er is plaats voor maximaal 60 mantelzorgers.
Wij hopen u op 10 november te mogen begroeten en er met elkaar een

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.