SELECTIE SPONSOREN TEKENEN 3 JARIG CONTRACT BIJ VIOS.


Vorige week maandag was het dan zover. 5 sponsoren voor de selectie  elftallen 1e – 2e, de JO19/1 en de Dames 1 konden tegelijk op  Sportpark de Kouwenaar aanwezig zijn voor het tekenen van hun  sponsorcontract. het was een hele happening, waarbij naast het bestuur ook enkele spelers / begeleider van elk selectie elftal gekleed in het nieuwe sponsor tenue vertegenwoordigd waren. Zij waren ook degene die aan de  sponsor het bekende bosje bloemen en een ingelijst shirt mochten  overhandigen als dank voor de sponsoring de komende 3 jaar. Op de foto de sponsoren met het ingelijste shirt.

 De namen en bedrijf naam van links naar Rechts:

 Rug en tassensponsor Vios 2 : Dhr D.Visch (GMM) , Rechtermouw

sponsor: Dhr. L.Brekelmans ( TTB Totaal Techniek ) , Linkermouw

sponsor: Dhr. G.J.te Boekhorst ( ATP Service B.V ) , Hoofdsponsor :

Dhr. A.Gorelikow ( Hoornstra-Ophof Infra ) , Rug sponsor : Dhr.

W.Akkermans ( Wagenplan Almere )

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.