Uitnodiging Dag van de Dialoog Epe 2018


Begin november wordt in veel plaatsen in ons land de Week van de Dialoog gevierd. De centrale dag in de gemeente Epe is dinsdag 6 november. Op deze dag en enkele andere dagen in die week zijn er op verschillende locaties gesprekstafels in de betrokken dorpen, buurten en organisaties om mensen te inspireren en te verbinden.
Het gemeenschappelijke thema is ´Elkaar zien´. Hierbij nodigen we u / uw organisatie van harte uit (weer) mee te doen met deze Dialoog en de unieke setting, effecten en mogelijkheden ervan te ervaren.

In de aanloop naar begin november is het van belang de organisatie van de gesprekstafels nu in te zetten. Meedoen kan op verschillende manieren: als organisator van een of meer dialoogtafels, als gespreksbegeleider en/of als gespreksdeelnemer. In de bijlagen vindt u meer informatie. Tafelorganisatoren en gespreksbegeleiders worden verzocht zich spoedig aan te melden of contact op te nemen voor nadere informatie. Aanmelden als gespreksdeelnemer kan tot eind oktober.
Wellicht kunt u deze informatie doorgeven aan diverse contacten en eventueel binnen uw organisatie.

Voor de Dag van de Dialoog of afstemming met Epe in Dialoog in het algemeen – ook voor andere mogelijkheden voor de dialoog gedurende het jaar – zien wij reacties graag tegemoet.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.