Apeldoorns mannenkoor te horen in het Kulturhus EGW.


28 oktober opent het Culturele Café weer zijn deuren n het Kulturhus EGW in Epe. 
Vanaf 15:00 kunt u deze keer genieten van The College Barbers. The College Barbers is een mannenkoor uit Apeldoorn. Docenten van scholengemeenschap Het Veluws College hebben dit barbershopkoor opgericht in 1989. Inmiddels telt het koor zo’n twintig leden. Muziek maken en voelen is hun credo. De combinatie van kleding, choreografie en aangepaste podiumverlichting zorgt steevast voor een mooi resultaat.

De vierstemmige songs worden gezongen zonder begeleiding. De dirigent van The College Barbers is Jurrien Zaagman. Het repertoire bestaat voornamelijk uit Engelstalige songs uit de eerste helft van de twintigste eeuw, maar af en toe ook van recenter datum. De songs zijn bewerkt tot een specifiek barbershop-arrangement. Teksten gaan over liefde, vreugde en verdriet in het leven. Ze zijn daarom soms melancholisch maar meestal heel vrolijk. Want, zo zeggen de leden altijd tegen elkaar: ‘Barbershop singing is fun!’

De aanvang voor dit zondagmiddagconcert is om 15.00 uur en de entree is 8,50 euro. Bij een volle zaal zullen de deuren op tijd sluiten, dus wees op tijd voor deze muzikale middag.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.