Kindervoorstelling in de Herfstvakantie in Kulturhus EGW.


Nog geen plannen voor de herfstvakantie met de kinderen? Op 25 oktober is er in het Kulturhus EGW weer een kindervoorstelling. De voorstelling Drie (4+) trekt al enkele maanden door het land en krijgt overal lovende kritieken.

Knap acteerwerk. Rebels en oprecht. Ingenieus. Zo maar enkele superlatieven van bezoekers na het bijwonen van de kindervoorstelling Drie. De theatershow gaat over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

Het verhaal in een notendop? De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt van huis weg.

De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Uit protest gaan de broertjes op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders.

Drie is een ode aan de in 2015 overleden regisseur Matthijs Rümke. Hij maakte deze voorstelling in 2002 bij Theater Artemis en speelde er toen ook zelf in mee. De remake van Maas Theater en Bonte Hond is geregisseerd door Dorien Folkers.

Gelukkig is er ook weer een dansdocente van Cultuurplein Noord Veluwe bereid gevonden om met de kinderen in het voorprogramma in de sfeer van de voorstelling te dansen.

Dat was in voorgaande jaren altijd een van de succes onderdelen van het voorprogramma maar verviel helaas in de laatste jaren.

Nu Cultuurplein Noord Veluwe een nieuwe dansdocente heeft aangetrokken staat dat leuke onderdeel weer op het programma !

Geniet vooraf van heerlijke poffertjes van Pannenkoekenrestaurant De Veldkamp!

Heggies Speelschuur komt vóór de voorstelling met kleurplaten en gratis entreekaartjes voor de Speelschuur.

Aanvang: 15.00 uur

Entree 8,50 euro (voorprogramma vanaf 14.00 uur).

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.