Creativiteit en smaakpapillen prikkelen bij Pompoen-Potter-Party


Creativiteit en smaakpapillen prikkelen bij Pompoen-Potter-Party kulturhus pakt uit met laagdrempelig themafeest
Het Kulturhus in Epe maakt zich op voor een bijzonder sfeervol feestje voor het hele gezin of vriendengroepen. In en rond het markante pand aan de Stationsstraat 25 wordt vrijdag 2 november van 16 tot 20 uur een laagdrempelig event gehouden met pompoenen en
tovenaarsleerling Harry Potter in de hoofdrollen. Een feest waarbij èn de creativiteit èn de smaakpapillen worden geprikkeld. Voor jong en
oud zijn er gratis workshops. Bijvoorbeeld kunstige pompoenen snijden of heuse heksenbezems maken. Voor dat laatste wordt het materiaal verzorgd door de mannen van zorghoutvesterij Welna van welzijnsinstelling ‘s Heerenloo. Er is veel meer die vrijdag. Er worden lampions gemaakt en films vertoond en organisatoren Anne Nyst en Ton van der Schouw van het Kulturhus hebben nog meer ijzers in het vuur. Vooral ook een sfeervolle aankleding krijgt volle aandacht van het duo. Om de feestvreugde te verhogen roepen de organisatoren bezoekers zo veel mogelijk verkleed te komen, onder het motto ‘Doe eens gek en trek je leukste Potter-pak aan’. Pompoenbier
Aan de inwendige mens is gezien het tijdstip uiteraard ook gedacht. Dankzij gulle Eper sponsors zijn tegen zeer kleine prijsjes verse pompoensoep van de lokale Albert Heijn en vlees- en vegetarische pasteitjes van Prince Pie te koop. Dorst kan worden gelest met
Papoen, het unieke pompoenbier van het Epe Bier Collectief. Verder zijn er met dank aan De Bolster verrukkelijke pompoen-oliebollen en pompoenbrownies. Uiteraard zijn er speciale (tover)drankjes voor de kinderen en is ook de bar van het Kulturhus open.
De entree tot de Pompoen-Potter-Party bedraagt 1 euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de
balie van het Kulturhus, of online via www.kulturhusepe.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.