Wordt Pascal Hulsegge de winnaar in 2018?


Deventer – Pascal Hulsegge, advocaat en partner bij JPR, is genomineerd voor de award ‘Legal Woman of the year 2018’. In de regio Deventer is Pascal Hulsegge bekend van haar meesterschap als advocaat én hoe zij haar expertise inzet op sociaal maatschappelijk vlak in Oost-Nederland. Pascal is een verbinder voor ondernemers in de Deventer regio en ver daarbuiten. Zij zit in het bestuur van diverse ondernemersverenigingen en zet zich in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Een enthousiaste vrouw, die grensverleggend opereert binnen de thema’s ‘Human Capital’, MVO, Vrouwen aan de top, Stop pesten nu en Deventer scoort. Haar veelzijdigheid en spontaniteit vallen op.
JPR Advocaten kijkt met gepaste trots naar de verkiezingen van ‘Legal Woman of the Year 2018’. Van de kandidaten die zijn voorgedragen, is Pascal Hulsegge de enige kandidaat die Noord- en Oost-Nederland vertegenwoordigd. JPR: “Met onze vestigingen in Deventer, Doetinchem en Zutphen ondersteunen wij met trots Pascals kandidatuur voor de verkiezing ‘Legal Woman of the year 2018’.“

Brengt u ook uw stem uit op Pascal? www.jpr.nl/pascal

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.