Henk Kloezeman en Duo DiJon in het Cultureel Café

EPE – Zondagmiddag 25 november bent u weer welkom in het Cultureel Café in het Kulturhus EGW. Vanaf 15:00 staan Henk Kloezeman en Duo DiJon op het podium. Henk Kloezeman heeft een bijzondere hobby. Hij verzamelt toverlantaarns. Henk vertelt: ‘Ik was als kind al helemaal dol op de projecties van een toverlantaarn. Daarom heb ik in 1973 op het Waterlooplein in Amsterdam een mooie oude toverlantaarn gekocht.’ Toen begon het verzamelen. Henk ging naar vlooienmarkten en verzamelbeurzen en liet zijn verzameling groeien tot iets moois. ‘Nu ik gepensioneerd ben, ga ik voorstellingen geven met de toverlantaarn. Inclusief de oude plaatjes van vroeger. Bij de verschillende plaatjes heb ik zelf verhaaltjes geschreven. Zo hoop ik in Epe tijdens het Cultureel Café een boeiende voorstelling te geven’.

Daarnaast verzorgt Duo DiJon een optreden. Dies Nicolai (trekharmonica’s) en John de Winter (gitaar en zang) zijn twee enthousiaste muzikanten die al ruim 14 jaar met veel plezier en succes samen door het hele land optreden. Ze spelen instrumentaal van tarantella tot klezmer en zingen ingetogen luisterliedjes, maar ook bekende meezingers.

Het Cultureel Café start om 15:00 uur en de toegang is vrij. Zorg dat u op tijd bent, want bij een volle zaal sluiten de deuren.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.