Cato & de Klungelpiet


EPE – Vrijdagmiddag 23 november bezoekt Klungelpiet het Kulturhus EGW aan de stationstraat voor alle kinderen boven de 4 jaar. Hij klungelt er samen met Cato weer vrolijk op los. Het is een vrolijke, muzikale Sinterklaasvoorstelling geschikt voor kleine én grote mensen. De onhandige Klungelpiet raakt ook dit jaar weer verwikkeld in de meest onhandige situaties. Gelukkig is daar het meisje Cato, met wie hij een onvoorwaardelijke vriendschap sluit. De aanvang voor deze spannende middag is om 15.30 uur en de entree is 8,50 euro. Bij een volle zaal zullen de deuren op tijd sluiten, dus wees op tijd voor deze leuke middag.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.