Sinterklaas was ook bij Vios


Vrijdagavond waren er meer dan 40 Kinderen van de Mini’s , JO8 en JO9 in het gymnastiek gebouw van “De Violier” , maar wat was er dan te doen voor deze kleine voetballertjes. Nu deze avond geen voetbal, nee hoor Sinterklaas kwam langs en wel met 4 echte zwarte Pieten.
Voorzitter van Gurp hete de Goed Heilig man welkom en toen ging het helemaal los. De kinderen onder leiding van de zwarte Pieten gingen doelschieten, de klimrekken en de touwen waren een heerlijk onderwerp voor alle kinderen. Na ruim een uur gespeelt en gezongen te hebben voor Sinterklaas was het weer tijd om huiswaarts te gaan, maar Sinterklaas was ook de Kinderen van Vios niet vergeten met een mooi cadeau en wat lekkers om mee te nemen. De Kinderen waren moe maar voldaan en bedankten Sinterklaas en de zwarte Pieten.
Sinterklaas graag tot volgend jaar.

Foto’s Bertus van de Oosterkamp >>>>

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.