Programma Geheugensteunpunt Epe/Vaassen in Januari 2019


Iedere dinsdagochtend bent u van 9.30 tot 11.30 uur welkom voor de activiteiten inloopochtend op het Geheugensteunpunt in Epe. De activiteiten zijn er voor zowel mensen met geheugenklachten of (vermoeden van) dementie als hun mantelzorger. Een verwijzing is niet nodig, u kunt zo binnenlopen. De onderwerpen van de komende maand in Epe zijn: Winterse gewoonten, Gereedschappen in en om huis, Vogels in de winter, Spel. Iedere dinsdag kunt u weer oefenen op de Geheugen Trainer. In Vaassen bent u iedere dinsdag welkom van 10.15 tot 11.30 uur bij de Geheugenfitness in de Bloemfontein aan de Wetstraat. In een gezellige sfeer gaan we puzzelen met taal, getallen, kennis, spreekwoorden en gezegden. Dit alles doen we in een gezellige sfeer waarin niets moet en ook het kopje koffie en met elkaar in gesprek gaan belangrijk is.
De kosten zijn € 2,00, inclusief koffie of thee.
Heeft u vragen over het geheugen? We staan op dinsdag- en woensdagochtend klaar voor u met informatie over vergeetachtigheid, dementie, mantelzorg en de voorzieningen in de regio Oost-Veluwe.
U kunt langskomen tussen op dinsdag 9.00 – 13.00 uur (Voorzijde Kulturhus Stationsstraat 25 Epe) en woensdag 11.30 – 13.00 uur (De Rank, Torenstraat 15 Vaassen). Buiten deze tijden kunt u telefonisch contact op nemen om een afspraak te maken..
Telefoonnummer 06-82677999, email epe@hetgeheugensteunpunt.nl, Coördinator Jeannet Kamphuis

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.