Mariesa Veenstra met Roxie Kringkampioen springen

Op zaterdag 5 januari werd er in Nunspeet de 3e selectie springen pony’s verreden. In Apeldoorn en Hierden kwamen de paardenruiters aan de start voor de 3e selectie dressuur. Na de 3e selecties worden de klassementen opgemaakt en bepaald welke combinaties afgevaardigd worden naar de Gelderse Kampioenschappen. Van HV de Cannenburg kwamen er een aantal leden aan de start.

Mariesa Veenstra kwam met haar Roxie aan de start in het L springen cat. C. Ze sprongen super rond en behaalden een 2e en 3e prijs. Door dit resultaat en de resultaten van de voorgaande selecties waren zij de beste combinatie over 3 selecties en mogen zij zich Kringkampioen 2018/2019 noemen. Een super knappe prestatie. Door dit resultaat zijn zij ook afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen.

In Apeldoorn startte Dorothy van Leeuwen haar paard Epke in het M2 dressuur. Met 187 punten reden ze naar een 3e prijs. Ook zij hebben door dit resultaat en die van de eerdere selecties een ticket bemachtigd voor de Gelderse Kampioenschappen.

Voor de vereniging zal ook Christel Jansen van der Sligte aan de start komen op de Gelderse Kampioenschappen met haar paard Balaine in het ZZ-Licht dressuur.

De Gelderse Kampioenschappen voor de paarden dressuur zijn op 18 en 19 januari a.s. De springkampioenschappen voor de pony’s zijn op 1 en 2 februari a.s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.