Praotstoel Radio794

Erik Daems gaat in de Speuldeuze kiezen uit de Zeeuwse en Vlaamse Streektaalmuziek. Met een conference van de Twentse Zwoagers – Biej de brandweer.  Als dank voor de Nieuwjaarsinzet.
In de Praotstoel met Gert Roelofs aan de knoppen, zit de rest van de ploeg in de studio en horen zij eerst het verslag van de uitreiking van het JOGG-bordje op donderdag 10 januari door Wethouder de Waard van de gemeente Epe. Verder ontvangen Linda Seinstra en Cor Rorije een aantal gasten.
Daaronder hopen wij dat onze collega Lucienne Draaijer ons komt bezoeken om 10:30 uur. Zij is de “Plaatjes Draaier” van de donderdagavond en sinds 3 januari weer terug achter de mengtafel. Na een heel verdrietige periode mochten zij en haar vriend weer een nieuw gezinslid ontvangen. Linda Seinstra zal alles van ons muzikaal wonder willen weten.
We hopen dan ook te weten of in 2019 een Samenloop voor Hoop in Epe gehouden wordt. We proberen op de voorlichtingsavond een opname te maken waarin deze vraag wordt beantwoord.
Wie er verder te gast zijn weten we nog niet omdat er nog antwoorden moeten binnenkomen.
Natuurlijk heeft onze vaste waarde, Hetty Kolkman om 11:40u haar EvenementenKalender weer klaar en zal die aan U bekend maken.

Kijk altijd op WWW.RADIO794.NL voor de laatste informatie over programmawijzigingen. De Speuldeuze (9 – 10 uur) en De Praotstoel (10-12uur) bij Radio794 op 93.1 op de kabel & in de ether 106.5 (Heerde/Epe) of 107.8 (Emst/Vaassen).
Op zondag vanaf 17u en maandag vanaf 10u kunt u de herhalingen van de Praotstoel beluisteren! En ook op de website WWW.RADIO794.NL in de voor U geschikte tijd via “794 gemist”.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.