250 Jaar lidmaatschap op drukbezochte Nieuwjaars-receptie van het VFC

Op zaterdag 12 januari vond de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het Vaassens Fanfare Corps plaats, waarbij onder andere vijf jubilarissen gehuldigd werden.

De nieuwjaarsreceptie werd geopend met een toespraak door voorzitter Wilbert van de Schepop, waarbij een korte impressie van alle gebeurtenissen in 2018 werd gegeven. Daarnaast werd vooruit gekeken naar 2019 en bracht men een toost uit op het nieuwe muziekjaar. Dit werd gevolgd door het huldigen van maar liefst vijf jubilarissen, Klaas Hulleman 70 jaar lid, Henk van Bussel 50 jaar lid, Wilbert van de Schepop 50 jaar lid, Mariët Wijnbergen 40 jaar lid en Karel Pieter Prins 40 jaar lid. Allen kregen een oorkonde, speldje en een bos bloemen uitgereikt. Vervolgens werden door de Stichting ‘Vrienden van VFC’ diverse slaginstrumenten uitgereikt aan de leden van de slagwerkgroep, waaronder een nieuwe set bekkens.

Om de avond feestelijk af te sluiten was een muziekquiz voorbereid, waarbij de muziekkennis van alle aanwezigen werd getest. Het winnende team ‘Jaap en de jongens’ ging er vandoor met de hoofdprijs, een heerlijke schaal bitterballen.

Kijk voor meer informatie op onze website www.vaassensfanfare.nl, facebookpagina, stel uw vragen via info@vaassensfanfare.nl of neem contact op via 06-53592074.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.