Van Laar tekent sponsorcontract bij het Vaassens Fanfare Corps


Vrijdag 8 februari 2019 heeft Bouwbedrijf Van Laar haar trouw aan het Vaassens Fanfare Corps als één van de hoofdsponsoren wederom bekrachtigd met het tekenen van de sponsorovereenkomst.
U zult zich misschien afvragen wat een bouwbedrijf motiveert om een fanfare orkest te sponsoren. Eén van de redenen is dat beiden hun wortels in het Vaassense hebben. Maar er zijn meer opvallende overeenkomsten waar beide organisaties voor gaan.
Zo is maatschappelijke betrokkenheid niet onbelangrijk bij zowel de Firma van Laar als bij het Vaassens Fanfare Corps, waar de mens ook mens is. Het fanfare eigene familie gevoel dat je alleen door er met zijn allen voor te gaan iets moois neer kunt zetten, staat ook zeker bij het familiebedrijf Van Laar hoog in het vaandel.
De V van VFC zou tegenwoordig ook als Veluws Fanfare Corps gelezen kunnen worden. Zowel Van Laar als het VFC staan voor kwaliteit en worden graag gezien in Vaassen en in de regio. Opdrachten en gemotiveerde medewerkers of spelers van binnen en buiten Vaassen zijn bij beiden van harte welkom. Daarnaast is het woord innovatie ook wederzijds van toepassing en zo willen zij samen verder bouwen aan een gezonde toekomst.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.