‘Kunst uit eigen kRing’

Vrijwilligers van de Ring met hun werk in de spotlights.

Vorig jaar is er in de Ring een druk bezochte expositie geweest van amateurkunst met het thema paard. In de tweede expositie dit jaar is er een expositie te zien van vrijwilligers die actief betrokken zijn bij Stichting de Ring.

De werken zijn persoonlijk door de vrijwilligers gemaakt vanuit diverse disciplines en laten u zien hoe zij creativiteit en kunst beleven. Het bestaat uit beelden van Loes Borias en Thea Bleijenburg, textiel werk van Ati Verhoef en Nel Ammers, foto’s met gedichten van Henk Posthouwer, foto’s van Bert Hanekamp en Yvonne Lievense en schilderijen van Harry Nitert, Hanny  Rutgers, Annie Elferink, Cherie Agterberg, Pita Vreugdenhil en Zita van Noordenburg.

Stichting de Ring nodigt u graag uit om de diversiteit en creativiteit in de verschillende werken te komen aanschouwen.

De Ring is in het gemeentehuis van Epe is geopend dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

De expositie loopt van 28 februari t/m 5 april 2019.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.