Seniorensportdag Koppel-Swoe


Reeds 96 senioren hebben zich aangemeld voor de seniorensportdag van Koppel-Swoe. Deze wordt gehouden op dinsdag 26 maart 2019 in het dorpscentrum De Wieken in Vaassen. De officiële opening zal om 9.45 uur plaatsvinden. Belangstellenden kunnen deelnemen aan koersbal, sjoelen, darten, netbal en doelschieten. Voor het netbal kan men zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kan men zich individueel opgeven. Tussen de middag is het voor de deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd. Deelnemers kunnen zich opgeven voor een stamppotbuffet. Opgave voor de sportdag dient voor 21 maart gedaan te worden. De kosten voor de sporters zijn € 8,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de maaltijd. Consumpties zijn voor eigen rekening.
Alle senioren uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Bent u zelf niet zo sportief? Ook publiek wordt hartelijk uitgenodigd om de senioren aan te komen moedigen. Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij Koppel-Swoe. Telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Via mail Linda.seinstra@hotmail.com.
Kijk ook op www.swo-epe.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.