Monuta Uitvaartverzorging organiseert vrijdag 29 maart een herdenkingsbijeenkomst in het park van kasteel de Cannenburch in Vaassen.


Monuta Uitvaartverzorging organiseert op vrijdag 29 maart ‘Licht in het park Cannenburch’.
Tijdens deze avond kunnen nabestaanden onder begeleiding van muziek en troostende woorden hun overleden dierbaren herdenken. De grote vijver is het middelpunt van de avond met vele drijvende lichtjes. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in het park bij Kasteel Cannenburch, Maarten van Rossumplein 4, Vaassen. Sandra Dijkstra-de Boer, uitvaartverzorgster: Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Of dit het afgelopen jaar was of al jaren geleden, het verdriet, de leegte en het gemis blijft. Daarom organiseert Monuta ‘Licht in het park Cannenburch’ om stil te staan bij dit verlies. “Ik vind het fijn als mensen op deze mooie manier met zoveel lichtjes, troostende woorden en muziek hun overleden dierbare kunnen herdenken”. “zegt ze. Iedereen is welkom, waar u ook vandaan komt, ook als de uitvaart niet door ons is verzorgd.” Vanaf de vlonder in de vijver worden door diverse sprekers gedichten voorgelezen, vervolgt Sandra Dijkstra-de Boer. Nabestaanden kunnen een bootje met een kaars te water laten gaan of een kraanvogel vouwen en in een boom hangen, eventueel aangevuld met een wens of herinnering. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door musici van Instrument van Vrede. Tijdens het aansteken van de lichtjes kunnen nabestaanden genieten van sfeervolle livemuziek, die violiste Marieke Booy en celliste Myrthe van Hulst ten gehore zullen brengen. De toegang voor deze bijzondere avond is geheel kosteloos. Samen herdenken we deze avond onze overleden dierbaren. Brandende kaarsjes, mooie muziek, teksten en gedichten. Dat zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst. Meer informatie is te vinden op www.monuta.nl/vaassen of bel 0578 – 573 538, zegt Sandra.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.