Speeltuinvereniging de Kouwenaar “65 Jaar”


Speeltuinvereniging de Kouwenaar bestaat maandag 1 april a.s. 65 jaar. Het bestuur en haar vrijwilligers zijn reuze trots dat een speeltuinvereniging in deze huidige tijd zo’n belangrijke maatschappelijke functie heeft in Vaassen. De vereniging is door al die jaren gewoon haar vertrouwde traditionele activiteiten blijven organiseren voor jong en oud en voor iedereen is het een plek om elkaar te ontmoeten. De speeltuin is een bruisende plek voor de jeugd om heerlijk buiten te spelen. De Kouwenaar wil graag al haar leden en iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt voor haar receptie op vrijdag 5 april a.s. uitnodigen om dit heugelijke jubileum met het bestuur en vrijwilligers te kunnen vieren. Aanvang receptie: 19.30 uur tot 22.00 uur aan de Woestijnweg 61 in Vaassen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.