Transfer bij Vios Vaassen


Zaterdag was het een belangrijke dag voor de 5 jarige Siem van Bussel. Siem is de eerste voetballer van de Vios Kidsclub die de overstap gaat maken naar de JO-8. Hij is een gedreven lachebek die voetbal heel leuk vindt en in september vorig jaar begonnen is met voetballen bij de Vios Kidsclub. Siem is heel trouw elke week bij de trainingen aanwezig geweest en heeft daar heel veel geleerd! Nadat Siem een keertje mee mocht je de JO-8, waar hij maar liefst 6 doelpunten scoorde, heeft hij zijn hart verkocht aan het wedstrijdspelen. Hij kijkt vaak voetbal bij zijn grote broer Mats die ook bij Vios speelt. Een leuke anekdote: Siem kreeg van de Vios Kidsclub een bal mee naar huis welke al snel lek bleek, als snel kreeg de trainer van de Vios Kidsclub een belletje of hij nog een bal voor Siem had! Natuurlijk kwam er een nieuwe bal voor Siem zodat hij thuis weer lekker kan oefenen. Siem heeft zijn stickerkaart van de Vios Kidsclub helemaal vol en kreeg daarom van trainer Tom Beekman een mooie keycord. Vlak voor de mooie wedstrijd Vios – AGOVV overhandigd Tom Beekman van de Vios Kidsclub samen met Arwolt Brummel namens de JO8 aan Siem zijn eerste officiële Vios wedstrijdshirt Wij wensen Siem heel veel plezier bij de JO8-2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.