Samen eten in Balai Pusat


Samen eten , andere mensen ontmoeten, gezelligheid en een heerlijke maaltijd. In wijkgebouw Balai Pusat in Vaassen kan dat! Iedere laatste woensdag van de maand wordt er door vrijwilligers een 3 gangen maaltijd bereid. Woensdag 24 april is het weer zover! Vindt u het leuk om te helpen met koken? U bent van harte welkom! Neem contact op! De kosten voor de maaltijd bedragen €7,00 pp. Zijn de kosten een probleem voor U? Laat het weten? Meldt u zich aan en kom op woensdag 24 april naar Balai Pusat aan het Kouwenaarspad 30 Vaassen. Aanmelden (uiterlijk maandag 22 april) bij: Hanneke Luesink email: h.luesink@koppelswoe.nl Zaal open: 17.15 uur Aanvang maaltijd: 17.30 uur Elke laatste woensdag van de maand organiseren we in Balai Pusat aan het Kouwenaarspad in de wijk Berkenoord 2 in Vaassen een maaltijd voor iedereen die het leuk vind om anderen te ontmoeten. Elke maand proberen we iemand te vinden die voor ons een maaltijd wil bereiden. Het liefst willen we maaltijden uit verschillende culturen. De kosten van een maaltijd is 6 euro. We gaan eten om 17.30 maar de deur is open om 17.00 uur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.