Schoolvoetbal D-poule 10 april 2019 vv. Emst


Op woensdag 10 april om 13.30 vond de aftrap plaats van het schoolvoetbaltoernooi. Deze keer in Emst. De meiden uit groep 7 en 8 waren deze middag aan de beurt om de kleuren van hun school te verdedigen. Met een heerlijk zonnetje en een fris briesje werd er om 13.30 uur afgetrapt. Tijdens de poulewedstrijden werd het al snel duidelijk dat er fanatiek, maar ook sportief gestreden werd. Dit jaar werd uiteindelijk de finale gespeeld tussen de Zuukerschool en de Krugerstee uit Vaassen. Na een spannende finale kwamen de meiden uit Zuuk als winnaar van de D-poule uit de bus en op de derde plaats eindigde ’t Mozaïek uit Vaassen. De organisatie kon terugkijken op een prima verlopen middag met veel publiek langs de lijnen. Ook dit jaar werd de Gerard Berkhoffbokaal weer uitgereikt. Eva Welink van de Krugerstee werd door de scheidsrechters van deze dag uitgeroepen als beste speelster van het toernooi.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.