De pupil van deze week is Lars Roolvink


Lars is 8 jaar en zit in groep 4 van “de Violier”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Voetbal leek Lars leuk om te doen en is daarom begonnen bij de Minipups, nu VIOS Kidsclub. Zelf speelt hij nu als aanvaller in de JO8-1.
Tijdens de trainingen vind Lars het partijspel het leukste onderdeel. In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt vindt hij het winnen het leukste en om te winnen moet er natuurlijk gescoord worden ook dat vind Lars het mooiste wat er is. Naast het voetbal mag hij graag rondcrossen op de fiets en filmpjes kijken op de tablet De beste speler van VIOS vind Lars iedereen die in het eerste speelt, je speelt er niet voor niets. Ajax vindt hij de beste club en de beste speler van de wereld is Matthijs de Ligt, vooral omdat hij goed kan verdedigen. Op vraag wat Lars het lekkerste eten vindt hoeft hij niet lang na te denken. Hij roept meteen Pizza salami en spek pannenkoek. Op de vraag wat hem het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn: Met alle spelers het grote veld op.
Tot slot de vraag, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios –Advendo’57? Zonder aarzeling roept hij 2-0 voor VIOS
Wij wensen Lars een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel de 3 punten voor VIOS.
Veel plezier Lars!
André Vogel.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.