Swingende competitie tijdens vierde KCVO Popquiz


Het was een muzikaal feest tijdens de Popquiz ‘Top 2000 & more’ in de kantine van voetbalvereniging KCVO. Op vrijdagavond 12 april ging voor de vierde keer een groot aantal teams swingend met elkaar de strijd aan om te zien wie de meeste pop-weetjes paraat had.
Vrijwel elke vraag werd ingeleid of ondersteund door live muziek van de huisband The Hulties. Deze band wordt bemand door Lennart Broer, Henri Groeneveld, Luuk van de Schepop, Steve Prins en Kees Prins. Zij brachten de nummers ten gehore die aanleiding waren tot uiteenlopende vragen. Elk genre en elk tijdperk kwam aan bod, geen artiestengeheim was nog veilig en elke intro zorgde voor herkenning. Aan het eind van de sfeervolle avond bleek ‘M-Wave’ over de meeste popkennis te beschikken, op de voet gevolgd door de ‘The Dutchies à gogo’. De derde plaats was voor de ‘Prinsjes’. KCVO, de band, de organisatoren en de deelnemers kijken terug op een geweldige avond.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.