HV de Cannenburgh Outdoor concours in Kootwijk


Op zaterdag 14 april werd in Kootwijk een outdoorconcours gereden. Voor veel leden van HV de Cannenburgh was het weer de eerste outdoorwedstrijd van het seizoen, maar niet zonder succes!In de klasse L1 dressuur reed Sabina Mannai met haar paard Finesse naar een 1e prijs met 187,5 punten. Diana Boom startte haar Anna Diva in de klasse L2 dressuur en behaalde een nette winstpunt met 187 punten. Dorothy van Leeuwen maakte met Epke haar debuut in de klasse Z1 dressuur. Ze behaalden een 3e prijs met 212,5 punten. In de andere proef was er een nette winstpunt met 209 punten. Lydian Stoop en Christel Jansen van der Sligte reden allebei in de klasse ZZ-Licht. Lydian mocht met Cayro in de eerste proef de overwinning op haar naam schrijven met 214 punten. Christel wist met Balaine de tweede proef de 1e prijs te winnen met 228 punten. Mariesa Veenstra sprong het haar pony Roxie in de klasse M cat. C. Na een foutloos basisparcours en een foutloze barrage mochten zij zich opstellen om de 1e prijs op te halen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.