Jubilarissen bij ZVV-Vaassen


Tijdens de algemene ledenvergadering van ZVV-Vaassen op donderdag 11 april 2019 zijn er 3 jubilarissen gehuldigd. Robin van Bussel is 25 jaar lid van ZVV, terwijl Margreet Sangers en Jolanda Petri al 40 jaar lid zijn van ZVV! Robin is 25 jaar geleden begonnen met wedstrijdzwemmen bij ZVV. Vele jaren later heeft hij de overstap gemaakt van het wedstrijdzwemmen naar de waterpolo waar hij nu nog steeds actief is. Momenteel speelt Robin met ZVV Heren 1 om het kampioenschap. Margreet Sangers en Jolanda Petri zijn sinds 1979 lid van ZVV. Ook zij zijn net zoals Robin in het verleden begonnen met wedstrijdzwemmen. Na 2 jaar wedstrijdzwemmen is men overgestapt naar de waterpolo. Na 1 jaar bij de pupillen gingen Margreet en Jolanda door naar het meisjes aspiranten team voor 12 tot 15 jarigen. Dit was een zeer goed team en men is zelfs kampioen geworden. Margreet speelde eerst in het veld en is pas later keepster geworden. Later zijn ze doorgestroomd naar het eerste en tweede damesteam. Jolanda volgde zelfs kringtrainingen in Didam en Ede onder leiding van Hans Frankemolen. Dat waren trainingen van 1,5 tot 3 uur! Daarbij heeft Jolanda zelfs 6x een NK gespeeld. Margreet kon helaas niet meedoen vanwege een blessure aan haar knie. Nu een aantal jaren verder is er nog maar 1 damesteam bij ZVV en is het niveau wel wat gezakt, maar nog steeds zijn beide dames erg actief met het wedstrijden spelen. Daarnaast fungeren beide dames, net zoals Robin van Bussel, ook als W-official bij de waterpolo. Robin, Margreet en Jolanda hebben een hartelijk applaus, bloemen en een cadeaubon ontvangen.

V.L.N.R. Margreet Sangers, Jolanda Petri en Robin van Bussel.
Foto: ZVV-Vaassen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.