Bonbons in luxe verpakking

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Dat was weer lachen geblazen bij Toneelvereniging Helias. Vooral natuurlijk als Lena, de huishoudster, meneer en mevrouw verdenkt van vreemde praktijken. Frans die verstopt wordt door mevrouw Ada, en de Flipse de tuinman die haar daarbij helpt. En dan komt meneer Dirk ook nog op met de hoogzwangere Karen (gespeeld door gastspeler Linda van Essen) Elly, de vriendin van mevrouw Ada denkt er ook het hare van. En dan komt tante Sophie ook nog op de tandem. Vele lachsalvo’s gingen vrijdag- en zaterdagavond door de zaal.
Helaas voor de spelers is het nu weer voorbij. In september beginnen ze weer met oefenen. Elke donderdagavond in de Loarkit. Lijkt je dit ook leuk, neem dan contact op met Marjo Blokvoort 06 – 51 95 41 32. Vooral mannen zijn zeer welkom.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.