KCVO kan in restant geen punten pakken

Nog 52 minuten moesten er gespeeld worden van het in maart gestaakte duel tussen Turkse Kracht en KCVO. Een onbespeelbaar veld was er destijds de oorzaak van dat er niet langer gevoetbald kon worden. De stand was toen 2-0 en die veranderde in 3-1. Toch had er meer in gezeten voor de Vaassenaren want in de eerste zeven minuten had met een beetje geluk de stand al gelijk getrokken kunnen worden. Eerst kreeg Stan Hagen een beste kans en even later werd een doelpunt van Edwin Stegeman wegens buitenspel afgekeurd. In de tweede helft was ontegenzeggelijk KCVO de betere ploeg maar verzuimde het de kansen te benutten. Melvin Balk en Edwin Stegeman schoten vlak langs het doel. Stan Hagen en Dahley Oortwijn kregen ook riante mogelijkheden maar ook zij hadden het vizier niet scherp gesteld. Aan de andere kant kon Ron van Zuidam via een handsbal de angel uit een messcherpe counter halen. De vrije schop werd een prooi voor doelman Sander Jansen van der Sligte die een rustige avond had. Na ruim een kwartier werd een KCVO’er in het strafschopgebied in kansrijke positie weggeduwd en dat resulteerde in een penalty. Tobi Bosman had geen moeite dit buitenkansje te verzilveren (2-1). Met hulp van een hoosbui probeerde KCVO de gelijkmaker te forceren maar Ron van Zuidams doelpunt werd wegens obstructie afgekeurd. Er was maar één ploeg die aanviel maar heel af en toe kwam Turkse Kracht er toch uit. Uit één van die spaarzame tegenaanvallen viel een doelpunt die als weggevertje beschouwd kon worden. Slecht verdedigen en een uitglijder bood de TKD-spits een niet te missen kans (3-1). Met nog 20 minuten te spelen was het KCVO dat de beste kansen kreeg. Na een cornerbal was het Edwin Stegeman die tegen de paal aan kopte. Een vrije schop van Rick Beekman spatte op de vuisten van de Deventer goalie uiteen en een schot van Stan Hagen krulde net naast de verkeerde kant van de paal.
Zondag a.s. mag KCVO het een eindje verderop tegen Colmschate’33 proberen om zich definitief veilig te spelen.

Opstelling KCVO: Sander Jansen van der Sligte; Mike Diks, Ron van Zuidam, Stan Hagen en Andy Klomp; Tobi Bosman, Rick Beekman en Niels Weultjes; Edwin Stegeman, Dahley Oortwijn en Melvin Balk,. Ingevallen: Sem Westra.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.