Spreek op 16 mei mee over onze afvalinzameling

Op donderdag 16 mei wordt het gemeentehuis van Epe omgetoverd tot een grote huiskamer. In deze huiskamer kunt u met elkaar, raadsleden en gemeentelijk medewerkers in gesprek over hoe in de gemeente het afval ingezameld moet worden. Net als veel inwoners wil de gemeenteraad werken aan een schoon en duurzaam Epe. We moeten samen naar minder afval en ervoor zorgen dat we waardevolle stoffen hergebruiken en niet verbranden. Maar hoe? Daar gaan we het samen over hebben in de huiskamer. 

Wanneer:                     donderdag 16 mei van 18:00 uur tot 19:30 uur

Waar:                           gemeentehuis in Epe (Marktplein 1)

Iedereen is welkom van jong tot oud en krijgt de kans om tips en adviezen te geven, aanpassingen voor te stellen of een hele nieuwe manier van afvalscheiding en -vermindering aandragen. Dit alles leidt tot een advies van bewoners aan de gemeenteraad.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.