Handwerken in kerkje te Vaassen

Koppel-Swoe Welzijn & Ondersteuning organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen. In het kader van ontmoeting en ontspanning heeft zij een handwerkgroep die eens per twee weken bij elkaar komt in het kerkje aan de Deventerstraat te Vaassen. Deze handwerkgroep komt eens per twee weken bij elkaar en maakt verschillende artikelen. U kunt zelf kiezen of u wilt breien, borduren, haken, noem maar op. Regelmatig worden artikelen tijdens een handwerkverkoop aangeboden en de opbrengst van deze verkoop is voor Koppel-Swoe. De handwerkgroep heeft niet alleen tot doel om prachtige artikelen te maken maar ook contact en ontmoeting is minstens zo belangrijk. Tijdens het handwerken is er tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Praten en breien gaat prima samen! De handwerkgroep komt bij elkaar op maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in het kerkje aan de Deventerstraat in Vaassen. Iedereen die van handwerken houdt  is van harte welkom om ook te komen handwerken. 

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Koppel-Swoe Stationsstraat 25, 8161 CP in Epe
Telefonisch bereikbaar op 0578-676767.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.