VIOS 1 MAAKT KOMENDE ZATERDAG KANS OP NACOMPETITIE VOOR PROMOTIE 2E KLASSE.

De afgelopen weken doet VIOS uitstekende zaken en wist zelfs 4- maal op rij te winnen. VIOS staat met nog twee wedstrijden te spelen 4e in klasse 3B en heeft 44 punten. De tegenstander van komende zaterdag Zwart Wit ( uit Harderwijk) staat met 40 punten op de 5e plaats. Bij een gelijkspel wordt VIOS minimaal 4e en plaatst het zich waarschijnlijk voor de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Bij een overwinning plaatst VIOS zich zeker voor de nacompetitie. Er moet in deze wedstrijd resultaat worden gehaald, want in de laatste wedstrijd moet VIOS het opnemen in Lelystad tegen Batavia, die dan kampioen kan worden. Eerder dit seizoen werd op 6 oktober met 1-0 verloren bij Zwart Wit. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te worden, waarbij VIOS 1 alle aanmoedigingen goed kan gebruiken.  Na de wedstrijd zal door Johan Koop de speler en speelster van het seizoen bekend gemaakt worden en de mannen van O19 zorgen voor de inwendige mens met broodjes  hamburger. Reden genoeg om naar ons sportpark te komen en er met zijn allen weer een mooie zaterdag van te maken. 
Om 14.30uur is de aftrap.
Heel graag tot dan!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.