Fietspuzzeltocht vanuit Emst op Hemelvaartsdag!

Fietsen op Hemelvaartsdag; het is een traditie in ons land. Daarom heeft Emst Onderneemt, de ondernemersvereniging van Emst, na het succes van voorgaande jaren wederom een mooie fietstocht uitgezet. De route gaat langs allerlei prachtige plekjes in Emst en omgeving. Onderweg moeten er een aantal vragen beantwoord worden. De oplossingen gaan in de hoge hoed en daar worden dan een aantal winnaars uit getrokken. Emster ondernemers stellen daarvoor een aantal leuke prijzen beschikbaar!
Er zijn 2 routes: 15 en 30 kilometer. Deelname is gratis. De tochten zijn geschikt voor het hele gezin. Onderweg zijn er voldoende bankjes om even uit te rusten. De route start tussen 09.30 en 12.00 uur bij Bar de Emsterie en Restaurant De Musketiers. Bij terugkomst staat er voor de volwassenen een kopje koffie of thee klaar en voor de kinderen een glaasje limonade. Ook kan daar de oplossing van de vragen ingeleverd worden. Nieuwsgierig geworden naar deze leuke fietspuzzeltocht?? We zien u graag op donderdag 30 mei bij Bar de Emsterie of Restaurant De Musketiers in Emst!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.