Stichting Episch Centrum Epe


Stichting Episch Centrum is een samenlevingsteam, hét portaal voor de inwoners van Gemeente Epe, met als motto: Het begint met delen! Hier komen stichtingen en verenigingen samen om krachten en kennis te bundelen. En daarnaast doelen te bereiken die horen bij veel sociaal maatschappelijke initiatieven. Inmiddels zijn we verschillende mooie samenwerkingen aangegaan op allerlei gebieden. Denk aan jeugd, de gemeente, evenementen, welzijn, leefomgeving, multimedia, muziek, enz. Ook starten we zelf projecten op, zodat Episch Centrum in veel disciplines aanwezig is. Een dynamische club dus, die met ieders deelname nog levendiger wordt! Wij zijn inmiddels vergevorderd op velerlei gebied en hebben besloten om nu de media uit te nodigen om onze activiteiten wereldkundig te maken. Om te voorkomen dat wij ons verhaal meervoudig uitleggen, willen wij graag de media uitnodigen in het Episch Centrum om ons verhaal te horen. Een verhaal over hoe wij de Gemeente Epenaar het heft in handen geven om mee te werken aan het creëren van een leefomgeving waar jong en oud zich op de korte en lange termijn in herkennen. Het Episch Centrum faciliteert ruimte, middelen, communicatie en bundelt kennis. Een krachtige combinatie waarmee veel bereikt kan worden, door eenieder die dat voor de samenleving over heeft. De vrijwilliger dus!
Wij nodigen u uit voor het bijwonen van ons perscommuniqué, waarin wij graag onze filosofie verder toelichten.
U bent van harte welkom op:
Donderdag 13 juni
Aanvang 15.00u
Locatie Episch Centrum
Pastoor Somstraat 2-4
8161AK, Epe

Wij stellen het op prijs van u te mogen vernemen of u aanwezig zult zijn.

Met vriendelijke groet,
Michiel de Jong

Stichting Episch Centrum
Pastoor Somstraat 2 & 4
8162 AK Epe

E: michiel@epischcentrum.nl
W: www.epischcentrum.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.