Vios Bedrijven toernooi 2019

Afgelopen zaterdag werd voor de 5e keer het bedrijven voetbal toernooi georganiseerd bij VIOS. Ondanks het slechte weer werd er sportief gestreden voor de wisselbeker en de eer. Het toernooi begon om 11 uur. De echte fanatieke voetballer werden om 10 uur al gesignaleerd op het terrein van VIOS. Snel omkleden en aan de warming up beginnen. Ze wilde en konden geen punten laten liggen dus een goede voorbereiding was vereist. De teams moesten allemaal 6 wedstrijden van 15 minuten spelen. Je merkte wel dat een aantal niet veel aan sport deden. Er werd fanatiek begonnen maar naar 3 wedstrijden werd dit zichtbaar minder. Respect voor deze groep mensen dat ze toch alle 6 de wedstrijden hebben afgemaakt. Om 15:20 uur werd de laatste wedstrijd gespeeld waarna om 16 uur de prijs uitreiking plaats vond. Dit jaar ging Campotel met de eer er vandoor. Op de tweede plaatst VHP en derde GMM. We kunnen terug kijken op een geweldig sportief toernooi. Dit bleek ook uit de reactie die de toernooi commissie mocht ontvangen van de deelnemende elftallen. Er zijn er zelfs al een aantal die zich voor het volgende jaar al weer hebben aangemeld. Deelnemende bedrijven waren BAM Bouw en Techniek, GMM, VHP, Dulimex,  C.R.O.W , Campotel, MM Hoveniers.

Meer foto’s Bertus van de Oosterkamp >>>>

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.