Fietsen met Emster Ouderen Soos

 

Zou je meer willen bewegen? Ben je liefhebber van fietsen? Fiets dan mee op maandagmiddag in de oneven weken met de fietsers van de Emster Ouderen Soos. De eerst komende fietstocht staat gepland op 17 juni.  De deelnemers vertrekken vanaf Dorpssteunpunt de Hezebrink om 13.30 uur.

De vrijwilligers van Koppel-Swoe organiseren voor de Emster Ouderen Soos diverse leuke activiteiten, zoals fietstochten die in de zomerperiode plaatsvinden. Fietsen is gezond voor lijf en leden. Door in een groep te fietsen kan men samen genieten van de omgeving, ondertussen bijpraten of met anderen in contact komen. Er wordt ongeveer 25 kilometer gefietst. Belangstellenden kunnen zich bij de entree van de Hezebrink, Ds. Van Rhijnstraat 69 in Emst, verzamelen. Deelname aan de fietstocht is gratis. Onderweg wordt er een consumptie, voor eigen rekening, gedronken.

Voor informatie en/of aanmelding kan men terecht bij: Gerrit Brummel 0578-661796 of Dorpssteunpunt de Hezebrink, telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.swo-epe.nl

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.