Horeca De Wieken krijgt nieuwe look


Op 8 juli wordt gestart met de verbouwing van de horeca van Dorpscentrum De Wieken in Vaassen. Vanuit het meerjaren onderhoudsplan is onderhoud van verschillende onderdelen van de horeca noodzakelijk. Daaraan gekoppeld wordt meteen gewerkt aan de wens om ook de uitstraling aan te pakken. Zoals de zaal naast de horeca de naam ‘Beukezaal’ draagt, genoemd naar oud burgemeester van de gemeente Epe Henk Beuke, krijgt ook de horeca een eigen naam. Vanaf het nieuwe seizoen zal deze ruimte ‘De Industrie’ worden genoemd. De transformatie zal al in de hal van De Wieken beginnen. De muur aan de rechterkant krijgt een andere kleur, passend bij het interieur van De Industrie. Bij binnenkomst van de horeca zal de industriële sfeer jong en oud aanspreken. De duidelijke link met de vroegere industrie van Vaassen door de oude foto’s en de meubels wordt daardoor goed zichtbaar. Een mooie Chesterfield bank en stoel vormen samen een knusse loungeplak. Er wordt gewerkt met veel zwart en eikenhout. Daimy de Jong van Bouwkundig ontwerpbureau De Jong is verantwoordelijk voor het totale ontwerp. Dit mooie project wordt uitsluitend gerealiseerd door een samenwerking met Vaassense ondernemers. Allemaal sponsoren zij een deel van hun werkzaamheden. Aan het project werken mee: Van Triest Schilders, Hagen Elektrotechniek, Pol vloeren & stofferingen, Hullegie interieurbouw, Imperial Oak, Pronto metaalwerken, stylist, schilder, stoffeerder Van Triest, Gelders Service Bedrijf en Bouwbedrijf Patrick de Vries. Naar verwachting zal de opening van ‘De Industrie’ plaatsvinden rond de start van het nieuwe sportseizoen 2019-2020.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.