Zonovergoten en supergeslaagd pupillenkamp v.v. KCVO


Het laatste weekend van juni zijn de 90 pupillen van KCVO weer op kamp geweest in Hengelo Gelderland. De vrijdagavond begon zoals altijd met het voetvolleytoernooi, gevolgd door een spooktocht voor de oudere kinderen die goed georganiseerd was door een aantal meegereisde junioren van KCVO. De zaterdag beloofde een snikhete dag te worden en het was dan ook maar goed dat er veel spelletjes met water in het programma zaten. Met name de buikschuif- en tobbedansbaan werden uitbundig gebruikt. De zaterdag werd afgesloten met de bonte avond waarin dit jaar het, voor de oudere garde bekende, “ren je rot” spel was verwerkt. De zondag werd traditiegetrouw afgesloten met de penaltybokaal en een feestmaal bij McDonalds. De winnaars van de penaltybokaal van dit jaar zijn JO-13 : Viggo Dijkstra, JO-11 Sander Punt en JO-9 Thieme Rooijackers. We kunnen weer terugkijken op een warm maar zeer geslaagd voetbalkamp 2019!!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.