Ladies Night 17 september in de Wieken

Dames en uiteraard ook heren uit Vaassen en verre omgeving. Noteer nu al vast dinsdag 17 september a.s. in uw agenda, want dan wordt voor de tweede keer in Vaassen een Ladies Night gehouden. En niet zomaar een Ladies Night, nee dat gaat ook dit jaar een heel bijzondere worden. Vanaf 19.00 uur tot 22.00 uur presenteren vele regionale kleine vrouwelijke ondernemers en hobbyisten hun waar in Dorpscentrum De Wieken aan de Molenstraat 15 in Vaassen, waar ze de beschikking krijgen over de Beukenzaal en het vernieuwde horeca gedeelte. Gezien het aantal aanmeldingen hadden de organisatoren van deze tweede Ladies Night graag nog meer ruimte willen hebben in De Wieken, maar dat gaat een wens worden voor 2020. Vorig jaar was dat nog in de kantine van Schietvereniging De Prins der Nederlanden, eveneens aan de Molenstraat in Vaassen. Wat vorig jaar als een proef begon, wordt dit jaar een professioneel evenement. We wilden toen kijken hoe de reactie van de Vaassense dames zou zijn. Het werd een enorm succes. Aantal bezoekers ver boven onze verwachting. Iedereen was razend enthousiast, zowel bezoekers als deelnemers. En wat we zeker niet mogen vergeten is dat nu 4 personen in de organisatie zitten, te weten Annemarie Pannekoek, Jolanda Boshuizen, Patricia Strijk en mijn persoontje, zegt Sonja Wolf. Vorig jaar was dat nog 1 persoon. De toegang is helemaal gratis. Verder komen de bezoekers in aanmerking voor een prachtige Goody Bag en er is sprake van een grootse loterij en er zijn diverse optredens.
Zie voor de (voorlopige) deelnemers de bijlage.

Bloemenshop Sonja Sonja Wolf Bloemen en aanverwante artikelen
Natuursalon Jolanda Jolanda Boshuizen Schoonheid/massage/gezondheid
Anne-Marie Pannekoek Fotografie Portretfotografie voor mens en dier
Atelier de Moekhoek Patricia Strijk Workshops voor kind en volwassenen
Wig-wag Annet Gerritsen-Bomhof Creatief en cadeau / workshops
Iza Fashion Iza Kelman Hippe / Trendy Kleding
Oriflame Anniek Stoker Verzorgingsproducten en Make-up
Atelier de Bloksteek Marjo Blokvoort-Duinstee Haken en Breien
Koelekunst Barbara Koel Unieke Sieraden
Juud’s Huus Judith van Triest Trendy en sfeer huisdecoratie
Femmefit Karin Smink Sportschool voor en door vrouwen
RdW Work of Art Renate de Wilde Schilderijen
Tassen Emine Wijngaards Tassen
Lia ten Hoven Kledingreparatie en scheepjeswol
MDC Dance Nienke Dijkstra Dansgroep voor ieder die graag wil dansen
Gewicht in balans met Joke Joke van Soeren Voeding/balans/dieet
El-Decoration Ellis Bouwmeester Persoonlijk cadeautjes ,stikkers , textiel
EDGE- Hairstyling Felice van Amersfoort Kapster
Parfume Melts Janine Okan-Soykan Geur / wax kaarsen
EnerVie Hanny Kuier Schrijfatelier
Sorbet Kids Couture Melanie Vosselman Hippe kinderkleding
Diggo’s Hippe betaalbare schoenen

*** Team de Keet-Herms KWF

*** De Koekoek

*** EHBO

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.