Opening de Zorgwinkel haar deuren in hartje Epe


Op donderdag 1 augustus om 10.00 uur opent De Zorgwinkel haar deuren in hartje Epe, aan de Hoofdstraat 142. 
U bent deze dag van harte welkom om de nieuwe winkel te bewonderen. Deze dag wordt gevierd met feestelijke aanbiedingen en u wordt getrakteerd op een hapje en drankje. De Zorgwinkel heeft een ruim aanbod van hulp- en gemaksmiddelen zoals douche- en toiletartikelen, handige kleine hulpmiddelen voor in- en om het huis, speciale (mobiele) telefoons voor senioren, braces, wandelstokken, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Allemaal producten om uw leven een stukje makkelijker te maken. Naast nieuwe producten kunt u in De Zorgwinkel ook terecht voor outlet producten, advies over zorg en hulpmiddelen, bijvoorbeeld een sta-op-stoel, een traplift of een hoog-laag bed. 
Gratis bezoek aan huis.
Bent u niet in de gelegenheid om De Zorgwinkel te bezoeken? Geen punt, De Zorgwinkel komt graag kosteloos bij u aan huis, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving een hulpmiddel kunt zien en uit kunt proberen. Of misschien wilt u vrijblijvend advies over aanpassingen en mogelijkheden om uw huis levensbestendig te maken.
Tijdelijk een hulpmiddel nodig?
Op vertoon van uw zorgverzekeringspas kunt u in De Zorgwinkel ook terecht voor het lenen van een hulpmiddel. Bezorging aan huis van grote hulpmiddelen is gratis. Na de leen periode ontvangt u advies over de diverse vervolgmogelijkheden.
VIP abonnement
Als VIP abonnee ontvangt u altijd 10% korting. Kunt u gratis gebruikmaken van loophulpmiddelen zoals krukken, rollator en looprek. Bezorging aan huis is gratis.I s uw rollator stuk en bent u VIP abonnee, dan ontvangt u gratis een leen-rollator totdat uw eigen rollator is gerepareerd.
Zorg voor mensen, daar draait het om!”,
de drijfveer van eigenares, Gertruud Huis in ’t Veld.  Zorgwinkel wil ze dit graag waarmaken.
In gesprek met klanten is ze altijd nieuwsgierig op welke manier ze mensen kan ondersteunen. Mensen hebben een wens, vraag of probleem, maar wat is geschikt voor u? Samen tot een passende oplossing komen is belangrijk. Gertruud geniet elke dag van haar werk. Als ik een glimlach op iemands gezicht kan toveren, is mijn dag geslaagd! De Zorgwinkel, voor al uw zorg en hulpmiddelen, Hoofdstraat 142, 8162 AP Epe, tel 0578-846431, email: info@de-zorgwinkel.nl, website: www.de-zorgwinkel.nl Openingstijden: maandag 13.30 – 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag 09.00 – 17.00 uur (zaterdag/zondag gesloten). Volg De Zorgwinkel op Facebook!!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.