Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt de prijswinnaars

SONY DSC

Op maandag 8 juli kwamen bij Gezinspark ‘t Smallert in Emst de prijswinnaars van de Hemelvaartsfietstocht van Emst Onderneemt bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie werd er nog even nagepraat over de mooie routes van de fietstocht. De routes van 15 en 30 kilometer lieten de mooie omgeving van Emst en omstreken zien. Er verschenen op Hemelvaartsdag zo’n 300 fietsers aan de start. Emster ondernemers zorgden weer voor een goed gevulde prijzenpot.

Deelname aan de fietstocht was gratis. Onderweg moesten er een aantal vragen beantwoord worden. Deze konden ingeleverd worden met kans op een prijs. Halverwege de route was er een koffiestop bij ’t Smallert in Emst. Na afloop van de tocht werd er door Bar de Emsterie en Restaurant de Musketiers een kop koffie of limonade aangeboden wat door de deelnemers erg gewaardeerd werd. Emst Onderneemt dankt de sponsors voor de gulle bijdrage; de prijzenpot van maar liefst 11 prijzen was weer zo geregeld. Een extra bedankje is ook op z’n plek voor Bar de Emsterie en Restaurant De Musketiers; zij fungeren al jaren als start- en finishpunt van de Hemelvaartsfietstocht.

Winnaars: Gewonnen prijs:
H. Palm cadeaubon Restaurant De Musketiers
Anneke Brom cadeaubon Heggies Speelschuur
Koetsier/Scholten cadeaubon Burnside Cable Park
De harde kern flesje likeur Restaurant De Emsterie
Familie Dubbelhuis cadeaubon Heggies Speelschuur
Rik en Wilma Brummel cadeaubon Heggies Speelschuur
Arno Grift, Jack en Gerard wandelschoenen Travelinoutdoor.nl
G. Brummel wandelschoenen Travelinoutdoor.nl
Johan Slijkhuis cadeaubon Restaurant De Musketiers
D. Nijhof cadeaubon Burnside Cable Park
Hennie Overbosch flesje likeur Restaurant De Emsterie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.