Sfeervolle Montmartre Markt op kasteel Cannenburch

 

Deze zomer kunnen liefhebbers van Frankrijk en kastelen hun hart ophalen op Montmartre markten die worden gehouden bij vijf kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Na de succesvolle eerste editie op kasteel Doorwerth: waan je op zondag 21 juli ook op kasteel Cannenburch even in Frankrijk. Slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om live te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette van Pierre et Gerdy. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Oftewel Joie de vivre! op de volgende zondagen:

Data en locaties
Zondag 21 juli – Kasteel Cannenburch in Vaassen

De Montmartre Markten zijn gratis te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur en worden georganiseerd door Stein Culturele Evenementen. www.henksteinvoort.nl Voor meer informatie over de locaties kijk op: www.glk.nl/kastelen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.