Computer/tablet/gsm spreekuur in Bloemfontein


Iedere vrijdagmiddag is er in Wijksteunpunt Bloemfontein een inloopspreekuur voor mensen die vragen hebben over het gebruik van hun computer, laptop, tablet of zelfs mobiele telefoon. Drie vrijwilligers zijn van 14.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijksteunpunt om vragen te beantwoorden. Het komt regelmatig voor dat inwoners met vragen komen over het gebruik van hun computer, laptop maar ook hun mobiele telefoon. Er zijn een aantal deskundige vrijwilligers aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden en uje eventueel ook kunnen ondersteunen in het gebruik van je apparaat.In het wijksteunpunt is een computer aanwezig waarmee je kunt oefenen of waardoor mogelijk vragen beantwoord kunnen worden. Je hoeft voor de uitleg niets te betalen. Je betaalt alleen maar voor het kopje koffie dat je eventueel nuttigt. Voor informatie en/of aanmelding kun je terecht bij: Wijksteunpunt Bloemfontein. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe op nummer 0578-67 67 67 of
op dinsdag tot en met vrijdag op 0578-61 71 18.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.