Speeddaten voor alleenstaande senioren


Elkaar ontmoeten tijdens een heuse speeddate (±60-75 jaar). “Uniek voor de regio” zegt Getty Schepers, matchmaker van het organiserende relatiebureau. “Een speeddate is niet zo gebruikelijk in Oost-Nederland en voor deze leeftijdsgroep al helemaal niet. Toch is het een prachtige manier om contact te leggen met meerdere alleenstaanden op één middag. Met als doel misschien samen weer wat blijmoediger naar de toekomst te kunnen kijken.” Schepers bevestigt dat er veel eenzaamheid is onder ouderen en vooral in vakantieperiodes. “Kinderen en buren op vakantie, clubjes houden zomerstop.” Tijdens een speeddate krijgt men de kans om in een gesprek van ±8 minuten te kijken of er een wederzijdse klik is. Na iedere kennismaking wordt doorgeschoven naar een volgend tafeltje. DatingOost begeleidt de gehele speeddate. Bij een match worden naderhand telefoonnummers uitgewisseld. “Een speeddate is vooraf best spannend, maar is eigenlijk laagdrempelig en eenvoudig.” Het datingbureau koos voor De Keet van Heerde vanwege de goede ligging en mooie zaal. “Deelnemers komen ook van omliggende plaatsen. Er is gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw en men kan naderhand eventueel gezamenlijk nog een hapje eten.” Deelname 35 euro, inclusief koffie bij aanvang en in de pauze een hapje en drankje. “Het gaat om de klik, maar óók om die vonk. Of je nu 35 bent of 70, niemand wil alleen zijn”, weet de relatiebemiddelaar. Speeddate vrijdagmiddag 2 augustus 2019 De Keet van Heerde, Eperweg 55, 8181 EV Heerde.

Voor aanmelden en informatie kan contact opgenomen worden met www.DatingOost.nl tel.nr. 0546-492899. Persoonlijk welkom bij de entree.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.