Kennismakingstraject VIOS + kidsclub event 21 september


Na de zomervakantie organiseert voetbalclub VIOS Vaassen voor de basisscholen in Vaassen een kennismakingstraject voetbal voor de allerkleinsten, groep 1 en 2.
Trainers van VIOS Vaassen zullen in week 37 en 38 (9 t/m 20 september) twee trainingen verzorgen tijdens de gymles van de scholen. Inmiddels hebben alle scholen in Vaassen aangegeven mee te willen werken met het kennismakingstraject van VIOS. Buurtsportcoach Jeroen zorgt verder voor planning en afstemming tussen scholen en VIOS.  Naast het kennismakingstraject organiseert VIOS in de Nationale Sportweek op zaterdag 21 september het ‘VIOS Kidsclub Event’. Dit is een gratis event bij de vereniging. Alle kinderen van 2,5 tot en met 6 jaar mogen hieraan meedoen. Alle kinderen die meedoen met het kennismakingstraject worden ook uitgenodigd voor dit event. VIOS hoopt door middel van het kennismakingstraject op de scholen en het Kids-event vele nieuwe jeugdige spelertjes enthousiast te maken om bij de club te komen voetballen. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.