Rabobank nieuwe hoofdsponsor van Kulturhus EGW


De Rabobank Noord Veluwe is de nieuwe hoofdsponsor van het Kulturhus EGW in Epe. Het sponsorcontract is voor drie jaar aangegaan en de Rabobank wil de verbinding met het Kulturhus EGW op deze wijze versterken.
Loek Sinselmeijer, voorzitter van Kulturhus EGW: ‘Wij zijn blij met de Rabobank als hoofdsponsor. De missie van het Kulturhus EGW is een laagdrempelige gastvrije ontmoetingsplek, waar mensen zich met elkaar verbinden en dit sluit perfect aan bij de Rabobank’. De grote zaal in het Kulturhus EGW is vernoemd en draagt de nieuwe naam; de Rabozaal.
Het Kulturhus is een bruisend centrum voor alle inwoners van de gemeente Epe. De doelstellingen sluiten aan bij het beleid van de Rabobank namelijk mensen samenbrengen en het creëren van verbinding. Volgens Monique Zweekhorst: ‘ Verbinding is een belangrijk onderwerp en het is één van de peilers van het sponsorschap. Het is belangrijk dat alle mensen in de gemeente Epe elkaar kunnen blijven ontmoeten, zowel jong als oud, om culturele activiteiten met elkaar te beleven. Niet voor niets heeft onze lokale bank gekozen voor de ambitie ‘Samen voor een groeiende Noord-Veluwe’ dit is onze vrije vertaling van ‘Growing a better World together’
Kulturhus EGW is zeer content met de sponsoring van Rabobank Noord Veluwe

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.