Rondvaart De Kagerplassen en bezoek aan de zuivelboerderij 15 augustus


Uitje voor mensen vanaf 55 jaar uit de gemeente Epe Vanaf uw opstapplaats rijden we naar Rederij van der Meer in Roelofsarendsveen voor een rondvaart over de Kagerplassen. Geniet van de rondvaart van ca. 3 uur en breng een bezoek aan de zuivelboerderij. Na het inschepen gaan de trossen los en wordt er koers gezet naar de Kagerplassen met zijn vele meren & poelen, molens, polders, boerderijen en watervogels. Onderweg wordt er gestopt op de Zwanenburgerpolder waar u een bezoek brengt aan de biologische zuivelboerderij   “De Eenzaamheid”. Beleef hoe hier op traditionele wijze heerlijke boerenkazen en specialiteiten worden gemaakt. Deze boerderij is niet bereikbaar per bus of auto, het ligt op een eilandje. Tijdens de vaartocht krijgt u ook nog een lunch aangeboden. Ook is er achtergrondmuziek door middel van cd’s en is er uitleg over de prachtige omgeving van het plassengebied. Vertrek: 10.00 uur vanaf het Retailpark de Poort van Epe, terug in Epe:  ca. 17.00 uur
Bijdrage:  €49,85, opgave voor:  15 juli.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.