2de Emster Popquiz op 13 september 2019


Hoewel iedereen waarschijnlijk nog in de vakantiestemming is, kijkt Facebook-community Achterin de Platenkast alweer uit naar 13 september 2019. Die vrijdag organiseren zij in het restaurant van Gezinspark ’t Smallert vanaf 20.00 namelijk de 2de Emster Popquiz.
De selectie van de liedjes is inmiddels rond, en het belooft opnieuw een zeer gevarieerde popquiz te worden. Er is daarnaast weer ruimte gemaakt voor een muzikale bingo. Alleen dit keer in een andere opzet. Hoe? Dat wordt 13 september duidelijk.
Wil je erbij zijn met een team (max. 5 personen)? Meld je aan via popquiz@smallert.nl of via het formulier op www.achterindeplatenkast.com. Een berichtje via de Facebook-pagina mag natuurlijk ook. Deelname kost € 7,50 per team. Over Achterin de Platenkast
Begonnen als een blog in januari 2015 is Achterin de Platenkast uitgegroeid tot een community die inmiddels gevolgd wordt door meer dan 400 muziekliefhebbers op Facebook, Twitter en Instagram. Je kunt er meedoen met de doordeweekse quiz Raad het Plaatje, jouw vergeten platen delen, de blogs volgen en de vele verschillende rubriekjes lezen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.