Full Moon Party 2019 BCP Deel 2 17 augustus


Het is (al)weer zover lieve mensen. Het feest dat zó mooi is dat ze het wereldwijd op meerdere plekken proberen te evenaren… HET IS TIJD VOOR DE 2DE EN LAATSTE FULL MOON PARTY VAN HET JAAAAAAR!!!!
Met de volle maan als middelpunt van ons feestelijke verlichte Burnside Cablepark kan je op zaterdag 17 Augustus vanaf 22.30 uur het water op mits je zelf leuk verlicht bent!! De mooist verlichte deelnemer wordt uiteraard beloond met een prachtige hoofdprijs! Wat zal het dit jaar worden? Daarnaast is het vanaf 21.00 uur heerlijk chillen aan onze waterlounge, zoep’n als een grote aan de Warsteiner bieren-bar en spelen met veel, heeel veel vuur. Ook onze legendarische maar ó zó beruchte Bucket Specials maken hun opwachting weer. BEN JIJ READY!!? Natuurlijk is er ook Muziek! Net als de laatste editie kunnen we er gewoonweg niet meer omheen.. Onze eigen Vieze Vedi!!! Dit jaar staat hij onder andere al op grote festivals als de Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, We Are Electric en Paaspop maar nu dus tijdens de 2de Full Moon Party zal hij met jullie het dak van ons mooie nieuwe pandje er weer totaal af blazen!! Zeg het voort Full-Moon-Party-People!!
Deze snikhete zomernacht wordt absoluut weer een hoogtepunt van en prachtig seizoen BCP! Tot dan.
Kosten: De baan op €20,- Reserveren is niet nodig.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.