Eind augustus een weekend vol actie op ’t Smallert.


Het weekend van 31 augustus en 1 september belooft het gezellig te worden op ’t Smallert! Het is dan kanjerweekend én er is die zondag een leuke line-dance-middag. Voor vissers is dit dé kans om supergrote zalmforellen aan de haak te slaan. Want op deze speciale dagen zet ’t Smallert supersize zalmforellen uit. De kanjers worden uitgezet in vijver 1 en 3. Er kan gevist worden in de gebruikelijke dagdelen; in de ochtend van 08.00 tot 12.30 uur of in de middag van 12.30 tot 17.00 uur. Uiteraard mag je alle vissen die je hebt gevangen meenemen naar huis. Er is voor deze dag geen voorinschrijving, vol is vol. Op zondagmiddag is er een gezellige line-dance-middag. We leggen een mooie dansvloer op ons terras, zorgen voor een gezellige aankleding en hebben line-dance-groep The Wobbling Dancers uit Epe bereid gevonden om leuke plaatjes te draaien. Je kunt die middag zelf een plaatje of een dans aanvragen en uiteraard ben je van harte welkom gezellig mee te dansen. Het maakt hierbij niet uit of je beginner of gevorderd bent; het gaat erom dat we met z’n allen een leuke dansmiddag hebben! Tussendoor zal de partner-demo-groep van de Wobbling Dancers verschillende keren een optreden verzorgen. Deze line-dance-middag duurt van 15.00 tot 19.00 uur. Kom gezellig meedansen, de toegang hiervoor is gratis!


 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.