Het Geheugensteunpunt Epe/Vaassen Iedere dinsdagochtend


Iedere dinsdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Epe en iedere woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Vaassen bent u welkom voor de activiteiten inloopochtend op het Geheugensteunpunt. De activiteiten zijn er voor zowel mensen met geheugenklachten of (vermoeden van) dementie als hun mantelzorger. Een verwijzing is niet nodig, u kunt zo binnenlopen. De activiteiten worden zoveel mogelijk afgestemd op de voorkeur en interesses van onze bezoekers. Heeft u vragen over het geheugen? We staan op dinsdag- en woensdagochtend klaar met informatie over vergeetachtigheid, dementie, mantelzorg en de voorzieningen in de regio Oost-Veluwe.
Voor vragen kunt u langskomen op dinsdag 11.30 – 13.00 uur (Voorzijde Kulturhus Stationsstraat 25 Epe) en op woensdag 12.30 – 13.30 uur (De Rank, Torenstraat 15 Vaassen). Buiten deze tijden kunt u telefonisch contact op nemen om een afspraak te maken..
Telefoonnummer 06-82677999, email epe@hetgeheugensteunpunt.nl, Coördinator Jeannet Kamphuis

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.